Verkoopstyling

Verkoopstyling van je woning door een professional.

Vind je het niet gemakkelijk na zoveel tijd je woning te bekijken alsof je ‘m voor het eerst ziet? Of heb je geen zin nog energie te steken in de plek waar je toch weg gaat?

Styled by JOM.

Laat de verkoopstyling van je huis dan aan andermans ogen over. Professionele ogen, die weten van huizen, verkoop en styling. Styled by JOM pakt je huis daadwerkelijk zelf aan. Je kunt dan ook niet alleen rekenen op een goed advies, maar ook een hands-on aanpak. Binnen maximaal 1,5 dag is je huis volledig verkoopbaar.

Zo terugverdiend.

Een snelle verkoop van je huis zorgt dat je dóór kan met je nieuwe plannen. Bovendien scheelt snel verkopen stress en vaak ook veel geld. Voor een gewild huis betalen mensen nu eenmaal vaker de vraagprijs. Verkoopstyling verdient zich dan ook dubbel en dwars terug. Ook als je het zelf doet.

Van alle budgetten thuis.

Of het nu gaat om een paar kleine creatieve ingrepen voor een beperkt budget. Of om een totale restyling van de woning inclusief alle benodigde spullen en werkzaamheden. Styled by JOM heeft de kennis en het enthousiasme in huis. En kijkt, creëert en presenteert: jouw woning op zijn allerbest.

Leegstaande woning of pand.

Ben je al verhuisd en staat je huis leeg of betreft het een modelwoning/ kantoor?
Een ingericht pand verkoopt altijd beter dan een leeg pand, het geeft geïnteresseerden een ruimtelijk en sfeervoller beeld. Een lege woning bijvoorbeeld lijkt altijd kleiner dan een ingerichte woning. Styled By Jom richt de woning of het kantoorpand (gedeeltelijk) in, speciaal voor verkoop.

Styled By Jom maakt gebruik van een combinatie van kartonnen zit/slaapmeubelen voorzien van stoffen hoezen, niet van echt te onderscheiden, en echte meubelen en accessoires. Ook een keukenopstelling en kantoorinrichting is hiermee mogelijk. Hierdoor kunnen ruimtes zoals keukens, woon- en slaapkamers en kantoorruimtes snel, eenvoudig op alle denkbare manieren ingericht worden.

Zo presenteert Styled By Jom jouw woning / kantoorpand op zijn allerbest en zorgt dat de woning/ het kantoorpand een goede eerste indruk maakt!

“Voordat je het weet, is iemand verkocht…..Soms al in een oogopslag”

Zelf doen | 4 tips van Styled by JOM.

Tip 1 Laat ruimte zien

Zorg dat een ruimte niet te vol staat met spullen. Een kijker krijgt dan beter zicht op het huis zelf en kan alvast wegdromen over een eigen invulling.

Tip 2 Wit dat wandje

oveel kijkers, zoveel smaken. Hoe speels ook: niet iedereen kan door dat speels geschilderde muurtje kijken. Even witten dus!

Tip 3 Duidelijke functie

Werken in je slaapkamer of slapen in je werkkamer? Hou het helder en maak de hoofdfunctie van de kamer direct zichtbaar.

Tip 4 Kleuraccenten

Een subtiel kleuraccent kan de aandacht trekken naar die mooie vide of net dat beetje sfeer geven waar de kijker warm van wordt.

Scroll naar boven